Wij zijn actief in verschillende

Sectoren

Als toonaangevend bedrijf zijn we actief in drie verschillende sectoren. We werken projecten uit voor particulieren, bedrijven en overheden. 

Verzorgingssnoei bomen en struiken Mattheussen
Particulieren
Mattheussen vellen van bomen moeilijk bereikbare plaatsen
Bedrijven
Snoeien van bomen Mattheussen
Overheid

Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van deze sectoren. Of het nu gaat om het uitvoeren van projecten voor particulieren, bedrijven of overheden, wij zijn er voor U.

Bomen en struiken snoeien Mattheussen
Particulieren

Zowel voor kleine als grote projecten staat ons team van professionals voor U klaar. Met ons uitgebreid machinepark kunnen we de meest complexe projecten aan. Onze persoonlijke aanpak en uitstekende service zorgen ervoor dat onze werkzaamheden perfect op uw behoeften worden afgestemd.

Bomen snoeien en vellen Mattheussen
Bedrijven

Elke onderneming is uniek. Daarom hanteren we een persoonlijke aanpak waarbij we uw specifieke situatie en wensen nauwkeurig in kaart brengen. We hechten veel waarde aan langdurige samenwerkingen met onze klanten en streven ernaar om een uitstekende service te bieden.

Snoeien en vellen bomen Mattheussen
Overheid

De overheid werkt op een andere manier dan bedrijven of particulieren, waardoor er specifieke behoeften zijn waarmee we rekening moeten houden. Daarom bieden wij hen een op maat gemaakte aanpak.

Mattheussen
bos & natuurbeheer

Natuurwerken Mattheussen
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
Mattheussen Bos- & Natuurbeheer  website asset